Mercedes-Benz

Mercedes-Benz Hedin Automotive Kontich.
Graag tot uw dienst.

Uw officieel Mercedes-Benz Concessiehouder.

Hedin Automotive Kontich is officieel Mercedes-Benz Concessiehouder alsook erkend Servicepunt, voor zowel personen- als bedrijfswagens. De vestiging is gelegen aan de Antwerpsesteenweg 140 (tussen Mechelen/Rumst en Mortsel/Antwerpen). Hedin Automotive Kontich is opgericht in 1991. De omzet van 2016 bedroeg 24.6 miljoen euro. 600 nieuwe personenwagens reden in 2016 de showroom uit.

Onze 4 doelen.

Mercedes-Benz Hedin Automotive Kontich staat voor een familiebedrijf met 27 gepassioneerde medewerkers dat elke dag opnieuw 4 doelen nastreeft:

1. Aanwezigheid: Hiermee verzekeren we dat we klaar staan voor onze klanten en leveranciers wanneer zij dit van ons verwachten.

2. Service: De verwachtingen van onze klanten zijn terecht zeer hoog.  Daarom investeren wij bewust in kwaliteit, zowel op vlak van klantentevredenheid als in nieuwe moderne infrastructuur en up-to-date materiaal.

3. Personeel: In een omgeving waarin innovatie steeds verder gaat, voorzien we continu in opleidingen voor het personeel.  De kwaliteit van hun vakkennis en vaardigheden zijn zeer waardevol. Nog meer: om het kwaliteitsniveau te handhaven en te optimaliseren waar nodig, mogen wij rekenen op een gepassioneerd en gemotiveerd team van medewerkers.

4. Communicatie: Open, respectvol en eerlijk communiceren alsook handelen ten opzichte van klanten, leveranciers en personeel zorgt ervoor dat we als bedrijf een respectabele reputatie hebben en moge behouden.

Wij helpen u graag.

Bij Mercedes-Benz Hedin Automotive Kontich kan u terecht voor:

  • Het uitgebreid aanbod nieuwe personenwagengamma van Mercedes-Benz. Van de dynamische A-Klasse via smaakvolle en comfortabele berlines, coupés, cabriolets, breaks, SUV's en terreinwagens tot echte limousines die stuk voor stuk klasse, uitstraling en rijgenot perfect met elkaar combineren.
  • Onderhoud en herstellingen van personenwagens en lichte bedrijfsvoertuigen.

Ons service aanbod.

Verder, is onze sales en aftersales dienstverlening erg veelzijdig, zowel op maat van particulieren als ondernemingen. Een kleine greep uit ons service-aanbod:

  • De ruime openingsuren van onze werkplaats alsook verkoopafdeling is afgestemd op de noden van onze klanten;
  • Bij Mercedes-Benz Hedin Automotive Kontich kan u terecht voor uitsluitend officiële wisselstukken;
  • Als officiële concessiehouder van Mercedes-Benz bieden wij uiteraard de officiële Mercedes-Benz garantie;
  • Ons geschoold personeel vormt uw beste garantie op betrouwbare mobiliteit;
  • Wij bieden via Mercedes-Benz Finance een ruime waaier financieringsmogelijkheden;
  • De officiële onderhoudscontracten van Mercedes-Benz vormen uw beste garantie op een blijvende mobiliteit.